Jumat, 13 Desember 2019, 10:50 WIB
Beranda Label Abdidalem

Label: abdidalem

KPH Edy : ”Yang Jadi Sinuhun, Biar Tetap Jadi Sinuhun….,”

''Dados, wiwit minggu kaping kalih wulan ngajeng, panjenengan sadaya lan kula pinaggih wonten mriki nggih? Setuju nggih? Sepakat nggih?,''*Yang Kurang Baik Perlu...